EU logo Romania logo BSC logo

BG-RO E-GoverNet Platforma transfrontalieră pentru Servicii Administrative

roenbg

DAEU și BSMEPA solicită afacerilor să fie incluse în studiul Cybersecurity în sectorul IMM-urilor

DAEU și BSMEPA solicită companiilor și organizațiilor patronale din Bulgaria să fie active și să participe la un studiu privind securitatea cibernetică în sectorul IMM-urilor, pe care cele două organizații publice îl inițiază, cu ocazia viitoarei luni europene a securității cibernetice din octombrie.

În perioada 16 septembrie - 8 octombrie 2021 sondajul va fi disponibil la acest link - AICI

Răspunsurile la întrebări vor servi pentru a crea o imagine completă a stării nivelului de securitate cibernetică și apărare cibernetică din partea afacerilor, iar până în prezent o astfel de analiză nu a fost făcută în țara noastră. Inițiativa își propune să arate în ce măsură și modul în care întreprinderile mici și mijlocii din Bulgaria se confruntă cu atacurile cibernetice, care este nivelul de protecție cibernetică după pandemia Kovid și lucrează de acasă, la cine apelează angajatorii și cum să facă față provocările asociate cu securitatea cibernetică, precum și responsabilitățile acestora pentru protejarea bazelor de date cu care lucrează.

O analiză detaliată a datelor va fi prezentată în octombrie, care va servi DAEU și BSMEPA pentru a iniția și întreprinde diverse inițiative care vizează îmbunătățirea nivelului de conștientizare cibernetică și protecție cibernetică în întreprinderile bulgare.

Numărul și complexitatea atacurilor cibernetice și a criminalității informatice sunt în creștere în întreaga Europă și această tendință va continua să se intensifice în viitor. Prin urmare - cele două instituții solicită companiilor din țară să fie active și să participe la sondaj.

Sursa: e-gov.bg

Adăugați un comentariu

Nume
Cometariu
Introduceți numărul
Captcha image