EU logo Romania logo BSC logo

BG-RO E-GoverNet Platforma transfrontalieră pentru Servicii Administrative

roenbg

SAEU oferă acces la un nou serviciu electronic de asistență unică printr-o solicitare centralizată

Agenția de Stat pentru Guvernul Electronic oferă acces la un nou serviciu electronic de asistență unică pentru cetățenii Agenției de Asistență Socială: 421 „Asistență unică în conformitate cu Regulile de punere în aplicare a Legii de asistență socială”, prin portalul unic pentru accesul la servicii administrative electronice servicii

https://egov.bg/wps/portal/egov/services/social-services/social-assistance/b96b231f-ecf5-4469-81e0-dc0e25587382

Acest serviciu permite cetățenilor să poată solicita în mod electronic o asistență unică, care se acordă pentru sănătate, nevoi educaționale, comunitare și alte nevoi vitale, în conformitate cu Regulile de aplicare a Legii privind asistența socială. Serviciul este deosebit de actualizat în perioadele de urgență și vor putea beneficia părinții copiilor sub 12 ani care sunt în concediu neplătit timp de cel puțin 20 de zile din cauza incapacității lor de a lucra de acasă.

Pentru a solicita serviciul, trebuie să aveți un cont de sistem electronic de servicii sigur (http://edelivery.egov.bg/. Pentru a vă verifica identitatea atunci când vă înregistrați la sistem, trebuie să aveți o semnătură electronică calificată sau un alfanumeric de 10 cifre Codul de identificare personală (PIC) al Institutului Național de Securitate Socială (SSI) Puteți trimite formularul completat și depozitat, precum și documentele justificative necesare prin intermediul sistemului de servicii electronice securizate către Direcția de Asistență Socială. se va adresa.

Sursa: e-gov.bg

Adăugați un comentariu

Nume
Cometariu
Introduceți numărul
Captcha image