EU logo Romania logo BSC logo

BG-RO E-GoverNet Platforma transfrontalieră pentru Servicii Administrative

roenbg

DAEU prezintă Portalul Europa ta, drepturile și oportunitățile cetățenilor și ale întreprinderilor din UE

Joi, 20 mai, de la 11.00 la 12.00, Agenția de Stat pentru Guvernare Electronică găzduiește un eveniment online, care va prezenta portalul digital unic actualizat al UE - Europa ta

Portalul oferă cetățenilor și întreprinderilor UE informații multilingve practice și ușor de utilizat despre drepturile lor în Uniunea Europeană în diferite domenii ale vieții publice, cum ar fi călătoriile, educația, munca și pensionarea, sănătatea, industria prelucrătoare, comerțul, mediul și multe altele . Evenimentul online va fi deschis de Asen Antov, coordonatorul național al portalului digital unic și Gergana Koleshanska, directorul Direcției strategii și politici de guvernare electronică la DAEU. Moderatorul evenimentului este Irina Obushtarova, CEO The Recursive - o platformă media pentru știri despre inovații și start-up-uri din sud-estul Europei.

Prezentarea digitală a călătoriilor despre „Drepturile pasagerilor - Către o călătorie durabilă” se va concentra asupra drepturilor și oportunităților pasagerilor și turiștilor pe piața unică europeană, moduri de transport durabile, măsuri de siguranță și securitate pentru călătoriile transfrontaliere. UE, ce să vă pregătiți în avans, cum să profitați la maximum de călătorie, ce provocări vă puteți confrunta.

Adresa portalului - https://europa.eu/youreurope/

Mai multe informații despre viitorul eveniment pot fi găsite la următoarele link-uri:
https://europa.eu/youreurope/sdg/#/bg/events/your-europe-has-the-answers-bulgaria
https://www.facebook.com/events/827755224812118

Sursa: e-gov.bg

Adăugați un comentariu

Nume
Cometariu
Introduceți numărul
Captcha image