EU logo Romania logo BSC logo

BG-RO E-GoverNet Platforma transfrontalieră pentru Servicii Administrative

roenbg

Termeni de utilizare

 1. Prin accesarea și folosirea site-ului web "PLANIFICAREA ADMINISTRATIVĂ A PLANIFICĂRII TRANSFRONTALIERE E-GOVER.NET", denumit în continuare "site web", faceți o declarație electronică în sensul Legii privind documentul electronic și semnătura electronică, prin care declarați că doriți să utilizați serviciile site-ului și că sunteți familiarizat cu acești Termeni și sunteți obligat să le respectați. Dacă nu sunteți de acord sau acceptați acești Termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați site-ul.
 2. Proprietarul conținutului site-ului e-gover.net este Centrul de Afaceri pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (BSC SME). Acești Termeni de utilizare reglementează relația dintre BSC SME, cu sediul social și adresa de afaceri la Bulgaria, 7000 Rousse, 14 Kresna Street, Bulstat 117004730, denumită în continuare BSC SME sau E-GOVER.NET, pe de o parte, o entitate juridică, o companie neînregistrată, o entitate guvernamentală sau municipală sau o altă entitate a unei alte părți care a încărcat domeniul E-GOVER.NET în browserul său sau accesează în alt mod conținutul site-ului E-GOVER.NET.
 3. În interpretarea și aplicarea acestor Termeni și condiții, următorii termeni și expresii vor avea următoarele semnificații: Site-ul web este un loc distinct în rețeaua globală de Internet de la www.e-gover.net, accesibil prin HTTPS, HTTP sau alte standardizări protocol și conținând fișiere, programe, text, sunet, imagini, imagini sau alte materiale și resurse. Un utilizator este orice persoană care accesează și utilizează site-ul web și serviciile oferite de noi prin intermediul site-ului Web. Acțiunile rău-intenționate sunt acțiuni sau omisiuni care încalcă funcționarea normală a site-ului, spam, junk mail, inundații, acces la resurse cu drepturi străine și parole, folosind defecțiuni ale sistemului propriu (HACK), acțiuni care pot fi calificate drept industriale spionajul sau sabotajul sau provocarea unor viruși sau sisteme de control la distanță pentru a interfera cu funcționarea normală a altor utilizatori, să efectueze orice acțiune care ar putea fi clasificată drept infracțiune sau infracțiune administrativă în conformitate cu legislația bulgară sau cu legislația altei țări.
 4. Informatii personale
  Informațiile personale (datele personale) pe care le furnizați și / sau le trimiteți pe site-ul nostru prin e-mail sau în alt mod vor fi utilizate de BSC SME în conformitate cu termenii și condițiile din Legea privind protecția datelor cu caracter personal. Orice alt mesaj sau material pe care îl transmiteți site-ului, cum ar fi întrebări, comentarii, sugestii și altele asemenea, va fi considerat neconfidențial și neprotejat.
 5. Proprietatea conținutului
  Conținutul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la toate textele și toate imaginile ("Conținut"), este protejat prin drepturi de autor. Toate drepturile, chiar și cele care nu sunt menționate în mod expres aici, sunt rezervate. Utilizarea oricărui alt conținut decât cel care nu încalcă acești Termeni de utilizare fără acordul scris al BSC SME este interzis în mod expres.
 6. Utilizarea site-ului
  BSC SME vă autorizează să utilizați site-ul după cum urmează:
  - Puteți naviga pe site și puteți extrage extrase din conținut numai în scopuri necomerciale și personale și cu condiția să păstrați toate Inscripțiile conținute în drepturile de autor și alte drepturi de proprietate;
  - este posibil să nu utilizați imagini de persoane sau locuri fără acordul expres scris al BSC SME;
  - este interzisă copierea, transmiterea, distribuirea, stocarea sau altfel orice utilizare a unei părți sau a întregului conținut sub orice formă fără acordul expres scris al BSC SME;
  - este interzisă utilizarea site-ului pentru a trimite sau transmite orice material ilegal, amenințător, neadevărat, înșelător, abuziv, abuziv, defăimător, calomnios, vulgar, indecent, scandalos, incitic, pornografic sau religios incorect sau orice material sau încurajarea comportamentului care ar fi considerat infracțiune, ar conduce la răspundere civilă sau penală sau ar încălca legea.
  - BSC SME are dreptul să vă suspende accesul la site-ul Web în cazul în care o notificare a unei încălcări a site-ului sau în cazurile în care un utilizator încalcă acești termeni, inclusiv prin acțiuni care sunt definite ca acțiuni rău-intenționate.
  Dacă doriți să utilizați o parte sau tot conținutul pe site-ul nostru, vă rugăm să contactați info@e-gover.net pentru informații despre condițiile pentru BSC SME.
 7. Responsabilitate
  - BSC SME sunt dornici să păstreze informații actualizate din surse pe care le consideră fiabile, dar nu garantează că acestea sunt corecte și că pagina este lipsită de erori și că accesul la acestea este neîntrerupt.
  - BSC SME nu aprobă și nu sunt responsabile pentru informațiile conținute pe site-urile cu hyperlink, precum și pentru produsele, serviciile și alte produse oferite pe aceleași site-uri web.
  - BSC SME nu revizuiesc conținutul materialelor furnizate și / sau trimise de utilizatorii site-ului și nu este responsabil pentru acest conținut. BSC SME poate, la discreția lor, să elimine orice material trimis de un utilizator în orice moment.
  - BSC SME nu este responsabil pentru calitatea și starea conexiunilor la Internet și pentru fiabilitatea dispozitivelor care le furnizează de pe computerul dvs. pe serverul pe care este amplasat site-ul Web.
  - BSC SME nu este răspunzător pentru nici o pierdere sau daune directe, indirecte sau consecutive, profituri pierdute rezultate din sau legate de accesul și utilizarea site-ului.
 8. Legături către site-uri web ale unor terțe părți
  Site-ul web poate conține linkuri către site-uri care sunt deținute sau exploatate de terți, nu de BSC SME. Aceste link-uri sunt furnizate doar pentru comoditatea dumneavoastră. BSC SME nu au nici un control și responsabilitatea pentru conținutul lor, politicile de confidențialitate sau securitatea acestor site-uri.
 9. Modificarea termenilor
  BSC SME își rezervă dreptul de a modifica structura sau Conținutul site-ului fără notificare prealabilă și să înceteze accesul la acesta în orice moment. Este responsabilitatea dvs. să vizitați periodic această pagină pentru a afla mai multe despre Termenii de utilizare actualizați, deoarece vă sunt obligatorii.
 10. Lege aplicabilă
  Toate dispozițiile care nu sunt soluționate în aceste condiții sunt reglementate de dispozițiile legislației bulgare în vigoare. Toate disputele referitoare la acești termeni, pe care părțile nu au reușit să le rezolve prin negociere și prin acord reciproc, se referă la instanțele bulgare competente.
 11. Acești Termeni se aplică de la 15.03.2018.