EU logo Romania logo BSC logo

BG-RO E-GoverNet Platforma transfrontalieră pentru Servicii Administrative

roenbg

Potențial

Creșterea gradului de conștientizare

Creșterea gradului de conștientizare

Municipalitatea crește prețurile unui număr de servicii și taxe în Ruse
O serie de taxe și servicii oferite de municipalitatea din Rousse vor fi majorate prin modificarea Ordonanței 16 a Consiliului municipal. Propunerea va fi luată în considerare la sesiunea din septembrie. Motivele sunt că majoritatea prețurilor nu au fost actualizate de ani buni.
citeste mai mult »
DAEU va controla costurile TIC și e-guvernare în administrații cu un nou sistem informațional
Agenția de Stat pentru guvernare electronică va exercita într-un mod cu totul nou un control transparent asupra adecvării costurilor pentru TIC și e-guvernare în organismele administrative la nivelurile de bugetare, planificare și implementare a proiectelor și desfășurarea achizițiilor publice pentru sisteme informaționale.
citeste mai mult »
Noi 30 de seturi de date vor fi publicate pe portalul național de date deschise al DAEU
Prin decizia sa, guvernul a aprobat o listă de 30 de seturi de date pe domenii prioritare care urmează să fie publicate de mai multe administrații diferite până la sfârșitul anului 2020 pe portalul național de date deschise din Republica Bulgaria https://data.egov.bg/., care este întreținută de Agenția de Stat pentru Guvernul Electronic.
citeste mai mult »
SAEU oferă acces la un nou serviciu electronic de asistență unică printr-o solicitare centralizată
Agenția de Stat pentru Guvernul Electronic oferă acces la un nou serviciu electronic de asistență unică pentru cetățenii Agenției de Asistență Socială: 421 „Asistență unică în conformitate cu Regulile de punere în aplicare a Legii de asistență socială”, prin portalul unic pentru accesul la servicii administrative electronice servicii
citeste mai mult »
Agenția de Stat pentru Guvernare Electronică își continuă pregătirea în domeniul securității rețelelor și informațiilor
Agenția de Stat pentru Guvernare Electronică a început instruirea în domeniul securității rețelelor și informațiilor, care va implica peste 120 de angajați ai operatorilor de servicii esențiale desemnați de autoritățile competente naționale din sectorul energetic; de transport; Asistență medicală; Furnizare și furnizare de apă potabilă; Furnizori de infrastructură digitală și servicii digitale.
citeste mai mult »
SAEU a emis ghiduri practice pentru stocarea pe termen lung a documentelor electronice
Starea fizică și tehnică a documentelor electronice și a suporturilor acestora trebuie verificată cel puțin o dată pe an
citeste mai mult »